• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

We leven in een wereld waarin we nauwelijks meer stil staan bij onszelf. We worden voortdurend blootgesteld aan prikkels. We zijn met onze gedachten bij ons werk, zorgen voor onze kinderen, werken aan een goede relatie met onze partner en hebben veel sociale contacten te onderhouden. We zijn voortdurend bereikbaar via digitale media en mogen niets missen van wat er om ons heen gebeurt. Het is dus niet zo vreemd dat we geen échte aandacht meer hebben voor onszelf. We nemen de tijd niet meer bewust stil te staan bij wie we zijn, wat we voelen en vooral wat we écht willen. We luisteren niet goed naar ons hart en weten niet meer wat het doel is van ons leven.

 

Peace of Soul is jouw persoonlijke gids

Peace of Soul helpt jou weer helemaal bij jezelf te komen. Tijdens de retreat ‘Leef vanuit je hart’ ga je terug naar de kern en leer jij keuzes te maken vanuit je hart. Keuzes die écht bij jou passen. Wij geven sturing, zijn jouw gids, maar jij bepaalt de koers. En alles op een persoonlijke en respectvolle manier.

 

Professionals met oprechte interesse

Peace of Soul werkt enkel met ervaren en gepassioneerde professionals. Mensen die zelf evenwichtig in het leven staan en die oprecht in jou geïnteresseerd zijn. Lieve mensen die klaarstaan om jou een week te verwennen en te laten genieten.

 

Waarom Peace of Soul?

  • Persoonlijk
  • Oprechte interesse
  • Professionele trainers
  • Gevarieerd programma
  • Compleet verzorgde week 

  

    

 

Over Sandra

Mijn naam is Sandra Hartsuiker-Cortenbach en ik ben oprichtster van Peace of Soul. Jarenlang werkte ik in diverse commerciële functies, maar ik miste passie. Steeds vaker vroeg ik me af wat ik nu eigenlijk deed. Ik voelde me niet écht gelukkig. Ik droomde over een ander leven: een leven vanuit mijn hart.

Ik heb veel persoonlijke effectiviteits- en coaching trainingen gevolgd en de vaardigheden die ik daar geleerd heb - in combinatie met mijn sterk ontwikkelde intuïtie - wilde ik gebruiken voor iets nieuws. Peace of Soul werd geboren.

Uit het organiseren en begeleiden van een groep haal ik veel voldoening. Ik voel me gelukkig als ik het anderen naar hun zin kan maken en een luisterend oor kan bieden als daar behoefte aan is. Tijdens de retreat vertel ik ook mijn eigen levensverhaal. Zo hoop ik samen met mijn team van professionals bij te dragen aan meer bewustwording bij de deelnemers.

 

Ibiza: paradijselijke plek met bijzondere energie

Ik heb heel bewust voor Ibiza gekozen. Het eiland heeft een bijzondere energie. Zeker als je gevoelig bent kan je de magische sfeer die er heerst heel sterk ervaren. Het rotseiland Es Vedra, dat vlak voor de kust van Ibiza ligt, wordt gezien als de plek waar Ibiza haar magie aan ontleent. De rots bestaat uit kalksteen en een hoge concentratie metalen en mineralen waardoor het een groot magnetisch veld uitzendt. Het is volgens velen een van de meest magnetische krachtplekken op aarde. Een bezoek aan Es Vedra mag tijdens de retreat niet ontbreken en is daarom ook onderdeel van het programma. Voor mij is het paradijselijke Ibiza dé ideale plek om Peace of Soul retreats te organiseren.