• darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Ben jij toe aan de volgende stap in leven?


 • Heb jij soms het gevoel dat je geleefd wordt door alle verwachtingen van je omgeving?

 • Wil jij graag een andere richting op in je leven, maar blijf je in je huidige situatie hangen?

 • Zijn er steeds redenen om een bepaalde stap in leven niet te zetten?

 • Heb jij behoefte aan even een pas op de plaats maar komt het er niet van?

Soms gebeuren er dingen in het leven waardoor je een keerpunt maakt en nieuwe beslissingen neemt over hoe je leven verder invulling wilt geven. Dit kan zijn op het gebied van gezondheid, relaties, geld of werk.
Voor mij persoonlijk was het een heftige gebeurtenis in mijn leven waardoor ik het besluit heb genomen om m’n leven anders in te richten. Maar ik ben ervan overtuigd dat je dit keerpunt op een hele fijne en leuke manier kunt bereiken.

Heb jij behoefte aan even een pas op de plaats?

Hoe fijn zou het zijn om..

 • Volledig op te laden?

 • Bewust te worden van hardnekkige blokkades?

 • Te ontdekken wat je werkelijk wilt en hoe je hierin de eerste stap kunt zetten.


Klinkt goed?


Dan past een deelname aan onze retreat op Ibiza helemaal bij jou.

Op een geweldige locatie in een prachtige villa op het magische eiland Ibiza bieden we je de mogelijkheid om even los te komen van je dagelijkse routine en creëren we een veilige omgeving waarin je de ruimte krijgt om zelf tot inzichten te komen die de rest van je leven kunnen beïnvloeden. Alleen de energie van het eiland maakt al een hoop bij je los, tezamen met de dagelijkse laagdrempelige yogalessen, het gezonde eten en de avondworkshops die je steeds dichterbij jezelf brengen, maken we er samen met een groep van maximaal 10 deelnemers een bijzonder week van.

 

Na de retreat:

 • weet je welke blokkades je tegenhouden om je volgende stap te zetten

 • ga jij met nieuwe energie, inspiratie en inzichten verder

 • besef je wat jij werkelijk wilt en welke eerste stap je hierin kunt zetten

Kortom:  Een waardevol cadeau voor jezelf

 

De retreat "leef vanuit je hart" bestaat uit drie onderdelen die dagelijks terugkeren: yoga, workshops en gezonde voeding. Naast de yogalessen en workshops is er voldoende ruimte om tijd voor jezelf te nemen en je even te onttrekken aan de groep. Wil je er even lekker in je eentje op uit? Dat kan natuurlijk. Ontdek het eiland, ga naar een van de mooie stranden en stap met je voeten in het kristalheldere water. Zoek een fijn plekje en lees een mooi boek. Of verwen jezelf met een ontspannen massage. Wil je het eiland in je eentje verkennen? Dan is het raadzaam een auto te huren aangezien de villa vrij afgelegen ligt. Onze reisagente Danielle Meijer regelt dit graag voor je.

 

Yoga

Yoga helpt je een balans te creëren tussen lichaam en geest. Door een combinatie van ademhaling en verschillende houdingen (asana’s) maak je weer echt contact met je lichaam en krijg je inzicht in de wisselwerking tussen denken en voelen. Tijdens de yogales ben je met je volledige aandacht in het hier en nu en sluit je je af voor alles wat er om je heen gebeurt. Je gedachten verstillen. Na afloop ervaar je een heerlijk gevoel van ontspanning. Yoga geeft meer rust, overzicht en ruimte in je leven. Je leert te luisteren naar jezelf en goed voor jezelf te zorgen. Je gaat meer genieten en krijgt meer vertrouwen.De yoga wordt met liefde en veel persoonlijke aandacht gegeven door Nienke Schipper-Pauw van de Flower House. Ze beoefent al meer dan 15 jaar yoga en heeft verschillende teacher trainingen (Vinyasa en Yin) gedaan en volgde intensives en workshops over de hele wereld. “Yoga is mijn passie en ik word heel blij om die passie te mogen delen. Yoga is een cadeau voor lichaam en geest. Geniet van een dynamische Vinyasa flow of een ontspannende Yin sessie. De adem is altijd leidend en een waardevolle gids tijdens de yoga en ook in het dagelijks leven. Het gaat er niet om of je je tenen kunt aanraken, maar wat je leert op de weg ernaartoe.” De yoga sessies worden intuïtief aangevuld met muziek, nekmassages en aromatherapie.

De yogalessen zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft dus geen yoga-ervaring te hebben om deel te kunnen nemen aan de lessen.

 

 

Workshops

We leven in een tijd waarin veel van ons gevraagd wordt en waarin we vaak gehaast zijn. We doen dingen waar we niet meer bij nadenken en zijn streng voor onszelf. Het lukt ons vaak niet meer met onze gedachten in het hier en nu te zijn. Als je langdurig op de automatische piloot leeft kan dat leiden tot stress. Je voelt een voortdurende onrust en de keuzes die je maakt komen niet meer vanuit je hart. Tijdens de retreat workshops geven we je tools die je helpen het stressniveau te verlagen, je focus en concentratie te verhogen en je mentale veerkracht te geven. We leren je hoe je kunt leven met echte aandacht voor jezelf, hoe je lief kan zijn voor jezelf door niet te oordelen en hoe je keuzes kan maken die écht bij jou passen.

Tijdens de retreat neem je deel aan vier inspirerende workshops. In de sessies gaan we onderzoeken wat jouw drijfveren en kernwaarden zijn en wat de zielswens is van jouw hart. 

 

 • Helpen we je om er achter te komen vanuit welke “raadgever” je beslissingen neemt

 • Laten we  je inzien welke blokkades je wellicht hebt en hoe je hier mee om kunt gaan

 • Geven we je de ruimte om eens stil te staan bij wat je nu werkelijk wilt

 • Laten we in actie komen in de richting van je doel

De workshops vinden ’s avonds plaats en worden afgesloten met een fijne meditatie of visualisatie en worden door Sandra gegeven.

 

 

Lekker én gezond eten

Gezond eten is belangrijk, dat weten we allemaal. Gezond eten heeft invloed op hoe jij je voelt en hoe jij functioneert. Gezonde voeding voedt je lichaam, het geeft je energie. Door een gezond voedingspatroon in je dagelijks leven in te bouwen ga je merken dat je je fitter voelt, je beter gaat slapen en dat je huid er stralender uit gaat zien. Bewust en gezond eten is een belangrijk onderdeel van de retreat.

Gee van Donselaar – gepassioneerd en gerenommeerd chef-kok – verzorgt met zijn team tijdens de retreat heerlijke maaltijden. Ervaar een explosie van smaken, geniet van de magnifieke composities op je bord en leer alles over voeding die jou helpt je energieker en mooier te voelen.

Gee van Donselaar

   

Voor meer informatie neem contact met ons op Contact

 

Ons aanbod

Peace of Soul organiseert een geheel verzorgde zesdaagse retreat "leef vanuit je hart" op het eiland Ibiza. Dit magische eiland met haar bijzondere sterke energie en prachtige stranden is bij uitstek een plek om bij jezelf te komen.

 

De retreat is inclusief:

 • 6 overnachtingen in een prachtige villa
 • Dagelijkse yogalessen met meditatiesessies
 • Alle (avond) workshopsessies
 • Ontbijt, lunch en diner
 • Onbeperkt water, thee en koffie
 • Uitstapje naar uitkijkplaats Es Vedra
 • Bezoek aan een hippiemarkt

De retreat is exclusief:

 • Retourvlucht
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Autohuur
 • Transfer van/naar vliegveld Ibiza (€ 45)

Alles door ons laten regelen?

Onze reisagente Danielle Meijer kan desgewenst de retourvlucht en een huurauto voor je regelen. Indien gewenst kunnen we je in contact brengen met andere deelnemers zodat je eventueel samen een auto kunt huren. Mocht je geen auto willen huren dan kun je op aanvraag (€45)door ons worden opgehaald van de luchthaven.

Massage optioneel bij te boeken:

Belle de la Croix geeft heerlijke ontspannende massages waarbij geuren en stressvermindering centraal staan. De essentieel olies hebben een heilzame werking die het natuurlijk vermogen van het lichaam herstel stimuleert.

De behandelingen die Belle geeft zijn verschillende vormen van helende energetische massages waarbij verbinding en ontspanning voorop staan. Vanuit een holistische oogpunt benadert ze de behandeling op een manier waarbij ze balans brengt tussen de fysieke, emotionele, mentale en spiritueel lichaam. Daarom is elk behandeling ook elke keer anders en heel persoonlijk. 

Tijdens dit retreat biedt Belle haar signatuur energetische healing massage van 75 minuten aan voor € 60,-. Tijdens de massage maakt Belle  gebruik van diverse technieken die ze beheerst, zoals gezichtsreflexologie, aromatherapie en healing. 

 

De locatie

Je verblijft in een prachtige villa die rustig en vrij afgelegen ligt. De villa heeft zes slaapkamers. Afhankelijk of je alleen komt of met iemand anders worden de kamers in overleg ingedeeld. Het huis heeft een (onverwarmde) infinity pool waar het in de middag heerlijk toeven is. De workshops worden gegeven in een aparte ruimte naast de villa. De yogalessen worden buiten gegeven bij het zwembad en indien het weer dat niet toelaat geven we yoga in de aparte ruimte naast de villa.

Data 2019 

5 mei 2019 - 11 mei 2019

(sluitingsdatum om aan te melden 1 maart 2019)

 

20 oktober 2019 - 26 oktober 2019

(sluitingsdatum om aan te melden 1 augustus 2019)

 

Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 10

 

Programma retreat "leef vanuit je hart"

Bekijk het uitgebreide programma overzicht mei 2019

Bekijk het uitgebreide programma overzicht oktober 2019

 

Prijs per persoon 

 • Tweepersoonskamer met (kamer met 2 éénpersoonsbedden) met gedeelde badkamer. Badkamer beschikt over toilet, wastafel en douche en wordt met 3/4 personen gedeeld 995 per persoon

 • Tweepersoonskamer (ruime kamer met 2 éénpersoonsbedden) met eigen badkamer met toilet, wastafel, douche en ligbad en wordt met 2 personen gedeeld € 1.095 per persoon

 • Eénpersoonskamer met (kamer op de eerste etage) gedeelde badkamer. Badkamer beschikt over toilet, wastafel, douche en ligbad en wordt met 2 personen gedeeld € 1.195 per persoon 

 

(aanbetaling € 500 bij aanmelding, restant 6 weken voor vertrek) 

 

Interesse?

Overweeg je om mee te gaan maar wil je weten of deze retreat echt bij je past? Vraag dan vrijblijvend een persoonlijk (telefonisch) gesprek met mij aan.

JA, NEEM CONTACT MET MIJ OP 

Spreekt dit verhaal je zo aan en wil je mee, meld je dan aan en ik neem sowieso telefonisch contact met je op voor een intakegesprek.  

JA, IK MELD ME AAN!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van retreats van Peace of Soul, klik op onderstaande de link en vul je gegevens in. Dan houden we je op de hooge van de nieuwe retreats.

HOUD ME OP DE HOOGTE

 

Hartelijke groet,

Sandra  Hartsuiker-Cortenbach

Sandra