• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Mijn naam is Sandra Hartsuiker-Cortenbach en ik ben oprichtster van Peace of Soul. Jarenlang werkte ik in diverse commerciële functies, maar ik miste passie. Steeds vaker vroeg ik me af wat ik nu eigenlijk deed. Ik voelde me niet écht gelukkig. Ik droomde over een ander leven: een leven vanuit mijn hart.

Ik heb veel persoonlijke effectiviteits- en coaching trainingen gevolgd en de vaardigheden die ik daar geleerd heb - in combinatie met mijn sterk ontwikkelde intuïtie - wilde ik gebruiken voor iets nieuws. Peace of Soul werd geboren.

Uit het organiseren en begeleiden van een groep haal ik veel voldoening. Ik voel me gelukkig als ik het anderen naar hun zin kan maken en een luisterend oor kan bieden als daar behoefte aan is. Tijdens de retreat vertel ik ook mijn eigen levensverhaal. Zo hoop ik samen met mijn team van professionals bij te dragen aan meer bewustwording bij de deelnemers.

 

Ibiza: paradijselijke plek met bijzondere energie 

Ik heb heel bewust voor Ibiza gekozen. Het eiland heeft een bijzondere energie. Zeker als je gevoelig bent kan je de magische sfeer die er heerst heel sterk ervaren. Het rotseiland Es Vedra, dat vlak voor de kust van Ibiza ligt, wordt gezien als de plek waar Ibiza haar magie aan ontleent. De rots bestaat uit kalksteen en een hoge concentratie metalen en mineralen waardoor het een groot magnetisch veld uitzendt. Het is volgens velen een van de meest magnetische krachtplekken op aarde. Een bezoek aan Es Vedra mag tijdens de retreat niet ontbreken en is daarom ook onderdeel van het programma. Voor mij is het paradijselijke Ibiza dé ideale plek om Peace of Soul retreats te organiseren.